Giełda Gwiazd - Forum inwestora

Pełna wersja: Zakup akcji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy przy zakupie akcji czy też zakładów są jakieś ograniczenia ilościowe lub wartościowe?
Nie.Przy zakupie akcji i zakładów jedynie ogranicza cię kasa ile jej masz.
Anati, ma rację. Tyle ile masz kasy, tyle możesz kupićWink
Już nie. Zauważyłem, że organizatorzy wprowadzili limit na chyba 200 tys. na jedną gwiazdę.
Tak masz rację, ale nie sądzę, aby to był dobry pomysł, nie mogę teraz zbyt dużo zarobić, a już na pewno nie Starzec, bo on żeby całą kasą obrócić musi prawie wszystkie gwiazdki kupić... Po tym dodatku opanowała mnie niechęć do gry :/

Będę czekał na pierwszą rundę!
a mi się podoba. bo zaczynało być nudno. cała kasa idzie w akcje postaci, która miała największy spadek. teraz jest przynajmniej więcej opcji i większa szansa, że będą jakieś różnice w procentowym wzroście między tymi na górze.
Osobiście mi się to podoba, gdyż każdy ma szansę. Aktualnie inwestując 200 koła w jedną gwiazdę będę ją trzymał dłużej nawet przy stracie. Kupując więcej gwiazd mam większe szanse na stabilny wzrost
a co ile sie na nowo kalkuluje bo jak się dzisiaj zalogowalem na grze to nie ma żadnych wzrostów ani spadkow
ceny akcji zmieniają sie przez 24h na dobę w zależności od zainteresowania, Jeśli kupują wówczas rosną ceny akcji i spadają w przypadku sprzedaży. Raz na dobę koło 3 nad ranem ustalany jest kurs na dany dzień. I to ten kurs w dużej mierze decyduje o dużych wzrostach lub spadkach.
Przekierowanie